НАУМОВСКИ: Оддадовме почит на борците од НОБ. Слава им. Благодарение на нив, денеска живееме слободно

Објавено на 14.11.2018 во 00:04:08 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет