ТРАМП И ТЕРЕЗА МЕЈ СЕ НАПРАВИЛЕ ЛОМ НА ТЕЛЕФОН

Објавено на 14.11.2018 во 14:45:24 часот | Свет

Неодамна пред некој ден, Тереза Меј се јавила на Трамп да му честита за успешните избори за сенатот, иако за изборите за конгресот Трамп беше тешко поразен, но во сенатот извојува победа. 

Трамп за возврат, избувнал кон британската премиерка на тема санкциите за Иран, Брегзит и договорот за трговија на ЕУ со САД, на што Тереза возвратила со жестока кавга за која се зборува во високите политички кругови во ЕУ.

Линк до сторијата на веб сајтот Хил ком.

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија