АРМ: Со церемонијалниот прием на военото знаме на првиот механизиран пешадиски баталјон, потполковник Стојанче Костов, ја прими должноста командант на оваа единица од составот на прва механизирана пешадиска бригада

Објавено на 14.11.2018 во 20:12:03 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет