(ВИДЕО) ПО ДЕЦЕНИСКИ ТРАНС, ДОЈДЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ОТРЕЗНИМЕ ОД ДРОГАТА - ШЕФОТ НА МАКЕДОНСКИОТ ПРЕГОВАРАЧКИ ТИМ СО БУГАРИЈА: Не е вистина се што сме учеле во македонските учебници по историја!

Објавено на 15.11.2018 во 11:34:01 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет