(ВИДЕО) КОИ СЕ САМО ОВА ЛУДАЦИ: Церемонијата на кревање знаме на граничарите на Индија и Пакистан е тотално откачено до коска

Објавено на 15.11.2018 во 14:38:39 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија