(ВИДЕО) ГЛУВИТЕ ВО БРИТАНИЈА НАЈДОБРО РАЗБРАА ШТО СЕ СЛУЧУВА ВО МОМЕНТОВ ВО БРИТАНСКАТА ВЛАДА

Објавено на 15.11.2018 во 17:06:23 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија