Е ОВА СЕ ПРАВИ ПСИХОПАТИ: Тројца Американци измислија сторија како бездомник помогнал на двојка која останала без бензин, па потоа собраа 400 000 долари донации за бездомникот, но се било измама, тројцата ќе одат во затвор!

Објавено на 15.11.2018 во 21:07:37 часот | Свет

Цела Америка се крена на нозе!

Двојка останала без бензин, бездомник им ги дал последните 20 долари, уствари сам отишол да напуни бензин и се вратил да им тури у колата, они потоа во знак на благодарност собраа 400 000 долари за да му купат куќа, потоа он се жалеше дека не му ги дале парите туку му ги украле, за на крај полицијата да утврди дека се било тешка измама и сега тројцата ќе одат во затвор.

Ете и тоа го има во Америка. Тотални психопати!

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија