ИНТЕРНЕТ ПРЕПИСКА МЕЃУ СПАСОВСКИ, ГРУЕВСКИ, МИЈАЛКОВ И ХОРХЕ: МАКЕДОНЧЕТО Е РОДЕН ШЕГОБИЕЦ, БАР ЗНАЕМЕ ДОБРО ДА СИ СЕ ИЗНАСМЕЕМЕ НА МАКАТА

Објавено на 16.11.2018 во 00:18:47 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет