ЛИДЕРОТ НА ЛИБЕРАЛИТЕ ВО ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ, МНОГУ ВЛИЈАТЕЛНИОТ ЕКС ПРЕМИЕР НА БЕЛГИЈА, ВЕРХОФШТАД: Нема да му дозволиме на Орбан да му даде азил на Груевски, тоа е проект за уништување на ЕУ!!!

Објавено на 16.11.2018 во 11:09:16 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет