(ВИДЕО) ФИЛИПЧЕ СООПШТИ ДОБРИ ВЕСТИ: 10% повишица за специјалистите, 5% за сестрите и болничарите!

Објавено на 16.11.2018 во 18:20:12 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет