ТОА Е АМЕРИКА БЕЈБЕ: Судија му нареди на Трамп да му дозволи на репортерот на ЦНН да присуствува на неговите пресови во Белата Куќа!

Објавено на 16.11.2018 во 18:34:28 часот | Свет

Репортерот на ЦНН, Јим Акоста му постави многу критички прашања на Трамп пред една недела, и Трамп како што го дал господ, тешка џукела и диктаторче у душа, го отера упм и му забрани влез во Белата Куќа.

Ама пошто Америка не е Белорусија или Саудиска Арабија, наместо новинарот да го изедат крокодили или лавове, тој им опна тужба на Трамповци и судијата ја уважи и му нареди на Трамп да му дозволи влез во Белата Куќа.

А сега, америчката химна со авиони со се све:

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија