ОПШТИНА ЦЕНТАР СЕ ИЗВИНИ НА ЈАВНОСТА ЗА ОДНЕСУВАЊЕТО НА ДВАЈЦА СВОИ РЕДАРИ, НАЈАВИ ДИСЦИПЛИНСКИ МЕРКИ ЗА НИВ

Објавено на 16.11.2018 во 21:21:08 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет