НУКЛЕАРНА БОМБА НА ЗАЕВ: Не знам зошто е СЈО попустлива со Сашо Мијалков можеби тој е заштитен сведок против Груевски, Јанкуловска и останатите?!

Објавено на 17.11.2018 во 00:19:27 часот | Македонија

Премиере, зошто е СЈо толку нежно со Мијалков?

- Не знам, можеби е заштитен сведок против Груевски и останатите?

Оваа размена меѓу Заев и Васко Попетрески на Алсат М е многу интересна.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет