НАУМОВСКИ: Благодарност до ЈЗУ Геронтолошки Завод "13 Ноември" за плакетата за општина Ѓорче Петров по повод нивниот 60-годишен јубилеј

Објавено на 17.11.2018 во 02:39:17 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет