ЕВЕ ЗОШТО Е ЛОШО ДА ИМАШ ЗАБЕГАНА БУДАЛА ЗА ДИКТАТОР, ПА МАКАР ДА ГИ ИМАШ И СИТЕ СВЕТСКИ РЕЗЕРВИ СО НАФТА: ЦИА ПОТВРДИ ДЕКА ВЛАДАРОТ НА САУДИСКА АРАБИЈА ГО НАРЕДИЛ УБИСТВОТО НА НОВИНАРОТ КЕШОГИ!

Објавено на 17.11.2018 во 02:55:40 часот | Свет

ЦИА направила истрага и утврдила  дека убиството на новинарот Кешоги е директна наредба на владарот на Саудиска Арабија, принцот Мухамед Салман.

Тој сега за да ја прикрие својата одговосрност, прави лажана истрага во својата земја и 5 лица од полицијата се пред смртна казна. Значи ај што отепал новинар, сега ќе умрат уште пет Саудијци само поради лудилото на диктаторот кој не може да трпи критика?!?!

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија