ВМРОНИТЕ ШОКИРАНИ: КАКВА ДРСКОСТ ОД СИНОТ НА КАТИЦА ЈАНЕВА, РЕШИЛ ДА СИ НАЈДЕ РАБОТА ВО ПРИВАТНА ФИРМА?!

Објавено на 17.11.2018 во 13:40:20 часот | Македонија

"Лазар Јанев е вработен во БМЈ МЕДИА ГРОУП, а не во 1ТВ. Неговите стручни квалификации беа пресудни за неговото вработување, ни еден друг фактор немал влијание и пресудна улога. Во приватна компанија како што е БМЈ МЕДИА ГРОУП единствено сопствениците имаат правото на одлука за вработување на било кое лице- ни одговори Бојан Јовановски, познат како Боки 13"

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет