ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ЃОРЧЕ ГИ ПРАШУВА ЖИТЕЛИТЕ ВО ОПШТИНАТА КАКОВ БУЏЕТ САКААТ ЗА 2019-ТА

Објавено на 18.11.2018 во 01:13:11 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет