МИЛИЈАРДЕРОТ БЛУМБЕРГ ДОНИРАШЕ 2 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ НА ЕЛИТНИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ЏОН ХОПКИНС, СО БАРАЊЕ УНИВЕРЗИТЕТОТ ДА ГИ ПРИМИ СИТЕ ТАЛЕНТИРАНИ ДЕЦА БЕЗ РАЗЛИКА КОЛКУ СЕ БОГАТИ ИЛИ СИРОМАШНИ

Објавено на 18.11.2018 во 22:14:24 часот | Свет

Линк до сторијата овде.

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија