АЛО КАРПОШАНИ, ВИЕ СТЕ РЕКОРДЕРИ ВО ОВАА ЛУДОСТ: Оние кои не ги вакцинираат своите деца, прават невиден злостор кој ќе трае 100 години!!!

Објавено на 19.11.2018 во 22:19:51 часот | Здравје

 

 

* реклами:

 

 

 

Здравје

Македонија