СУКОБ У ДЕСНИЦИ: ФАШИСТИТЕ СЕ ИСПОТЕПАА КОЈ ДА БИДЕ СЛЕДНИОТ ГРУЈО!

Објавено на 21.11.2018 во 10:15:10 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет