(ВИДЕО) УБИЕН АМЕРИКАНСКИ МИСИОНЕР КОЈ СЕ ОБИДЕЛ ДА ГО ХРИСТИЈАНИЗИРА ЕДИНСТВЕНОТО ДИВО ЧОВЕЧКО ПЛЕМЕ КОЕ ЖИВЕЕ КАКО ВО КАМЕНО ДОБА ИЗОЛИРАНО НА ОСТРОВ ВО ИНДИЈА

Објавено на 26.11.2018 во 00:06:29 часот | Спорт

>

 

 

* реклами:

 

 

 

Спорт

Македонија