(ВИДЕО) Филип Петровски се радува како мало дете што кампува пред собрание а нема жив човек, се собрале 10 души, си играат револуција како мали деца, па добро бе Филипче, ако толку ти се кампуваше, кај беше да бидеш дел од Шарена Револуција и Кампот на Слободата пред влада кога се боревме со мафија и режим?!

Објавено на 05.12.2018 во 00:36:44 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет