(ВИДЕО) АЛЕКСАНДАР НИКОЛОВСКИ Е ЛАЖОВ НЕВИДЕН, ВЕЛИ ДЕКА СЕ СКАРАЛ СО ЉУБЧО ЗАТОА ШТО ГО СМЕТАЛ ЗА КОРУМПИРАН И ПРО-РУСКИ ОРИЕНТИРАН?!?! БРЕЕЕЕ, 10 ГОДИНИ БЕШЕ СО МАФИЈАТА И РЕЖИМОТ КОЈ БЕШЕ ЕПТЕН КОН ВЛАДИВОСТОК!!!

Објавено на 05.12.2018 во 01:16:04 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет