ВМРО ДПМНЕ ГО ИСКЛУЧИ ОД ПАРТИЈА НАЈДОБРИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК ВО ЗЕМЈАВА: МИТКО ЈАНЧЕВ ОД СВОЈ ЏЕБ МУ ДОНИРАШЕ ЛИЗГАЛИШТЕ НА КАВАДАРЦИ!

Објавено на 05.12.2018 во 14:53:39 часот | Македонија

Општина Кавадарци на иницијатива на градоначалникот Митко Јанчев, а во соработка со општествено одговорните компании „Црна Река“ и „Кожувчанка“ реализира проект за изградба на монтажно лизгалиште.

Лизгалиштето е лоцирано на тениските терени при спортскиот центар „Јасмин“ на површина од близу 500м2.

Предвидено е да се користи во текот на зимската сезона, со намена за спорт и рекреација пред се на најмладите.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет