ПОГЛЕДНЕТЕ КОЛКУ ГОЛЕМ ЧОВЕК Е ЗАЕВ, ПОМИРУВАЊЕТО ГО ПОЧНА СО ТЕЛЕГРАМА СО СОЧУВСТВО ДО СЕМЕЈСТВОТО НА ЉУБИША ГЕОРГИЕВСКИ, ИАКО ТОЈ ДО СКОРО ВО НАСТАПИТЕ ГО ОПСИПУВАШЕ ЗАЕВ СО ПОГРДНИ ЗБОРОВИ, ПРЕДАВНИК, НЕПИСМЕН, ПРОСТАК...

Објавено на 06.12.2018 во 17:12:46 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет