(ВИДЕО) Опозицијата во парламентот на Црна Гора во хор пееше - МИЛО ЛОПОВЕ, потоа за малце ќе се степаа со Мило Ѓукановиќ!

Објавено на 15.12.2018 во 01:15:44 часот | Балкан

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Балкан

Македонија