ЦЕЛОТО ОПШТЕСТВО Е УСТВАРИ НАОПАКУ, САМО ШКОТИТЕ СЕ ВО ПРАВО ЦЕЛО ВРЕМЕ: Мажите треба да носат сукњи а жените панталони!

Објавено на 15.12.2018 во 16:18:48 часот | Забава

Мажите треба да ги чуваат мадињата на ладно, во спротивно ќе имаат стерилитет.

Жените треба да ги чуваат јаниците на топло, во спротивно ќе имаат стерилитет.

ЕПА ТОГАШ ЗАШТО МАЖИТЕ НОСАТ ПАНТАЛОНИ А ЖЕНИТЕ СУКЊИ, НЕЛИ ТРЕБА ДА Е ОБРАТНО?!

 

 

* реклами:

 

 

 

Забава

Македонија