(ФОТО) Наздрави со полна чаша и играј за полно награди! Испрати го бројот од под капачето на шишето или отворачот на лименката. Во наградната игра учествуваат СКОПСКО и СКОПСКО СМУТ!

Објавено на 15.12.2018 во 18:12:45 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет