(ВИДЕО) РУБЉА РЕВОЛУЦИОНЕРИТЕ НА ЈАНКО БАЧЕВ СТАВИЛЕ ЖОЛТИ ЕЛЕЦИ И МОЛАТ БОГА ВО СКОПЈЕ ДА ИМА НЕМИРИ И КРВ ДО КОЛЕНА КАКО ВО ПАРИЗ

Објавено на 15.12.2018 во 22:31:53 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет