(ВИДЕО) Тешко на Британија после БРЕГЗИТ кога на нивите наместо Пољаци, Бугари, Романци и Македонци ќе треба да работат Британци!

Објавено на 16.12.2018 во 14:35:53 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Свет

Македонија