ЗАВРШИ НАЈГОЛЕМАТА ИЗМАМА ВО СВЕТСКИОТ ФУДБАЛ: Тоа дека Џозе Мурињо е тренер од светски калибар, тој е само обичен мајмун и скандал мајстор и вечна плачи...

Објавено на 18.12.2018 во 11:37:23 часот | Спорт

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Спорт

Македонија