БРЕ БРЕ ШТО НАРОД СМЕ НИЕ: Македонската амбасада во Канбера заглавена во долгови за погрешно паркирање!

Објавено на 19.12.2018 во 10:15:50 часот | Македонија

Aвстралискиот весник ,,Canberra times“ во текст со наслов ,,Листа на срамот: Кои амбасади најмногу должат за погрешно паркирање“, објавува листа на амбасадите во Канбера кои направиле најмногу сообраќајни прекршоци и се најголеми должници за погрешно паркирање, објави порталот Ако. 

Македонската амбасада се наоѓа на 12 место од листата должници со 15 сообраќајни прекршоци за лошо паркирање оваа година и треба да плати казни во износ од 2.144 австралиски долари.

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет