НОВИНА ВО МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР НА КАПИТАЛ: Македонските државни хартии од вредност ќе котираат на Македонска берза

Објавено на 19.12.2018 во 20:26:36 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет