ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА КРИТИКУВА: Планот на Заев до 500е просечна плата очигледно е со армија нови заменици директори и покачување на платите на министрите

Објавено на 30.12.2018 во 12:56:56 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет