НЕВЕРОЈАТНАТА ПРИКАЗНА ЗА ТОА КАКО ШВАЈЦАРИЈА УСПЕА ДА ОСТАНЕ СЛОБОДНА ВО ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА И СО ТОА СПАСИЛА СТОТИЦИ ИЛЈАДИ ИЗБЕГАНИ БЕГАЛЦИ ПРЕТЕЖНО ЕВРЕИ, РАНЕТИ ВОЈНИЦИ ОД ДВЕТЕ ЗАВОЈУВАНИ СТРАНИ

Објавено на 30.12.2018 во 14:12:02 часот | Историја

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Историја

Македонија