КОНЦЕРТИТЕ НА КАРОЛИНА СО МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА- РАСПРОДАДЕНИ!

Објавено на 08.01.2019 во 19:34:28 часот | Забава

Почитувани,

Ве информираме дека концертите на Каролина заедно со Македонска филхармонија кои треба да се одржат на 15-ти и 16-ти февруари во салата на Македонската филхармонија, се РАСПРОДАДЕНИ!

Се гледаме со оние коишто успеаја да дојдат до влезници!

Авалон Продукција

 

 

* реклами:

 

 

 

Забава

Македонија