(ВИДЕО) ИСУСЕ ХРИСТЕ: Новинар од телевизијата на социјалистот Ѕинго му се бунеше на премиерот што многу ја покачил социјалната помош, никој немало да работе?!

Објавено на 10.01.2019 во 10:17:42 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет