(ВИДЕО) БРУКА, ЕПСКО ФИЈАСКО, И ТОА СЕ СЛУЧИ: ЛИДЕР НА ВМРО ДПМНЕ ДРЖЕШЕ ГОВОР ВО СКОПЈЕ ПРЕД 100 ДУШИ, НЕМА ВЕЌЕ СЕНДВИЧИ, НЕМА ВЕЌЕ РАБОТНИ МЕСТА!!!

Објавено на 10.01.2019 во 17:06:34 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет