ГЕРО ПРЕКИНА ОДМОР ВО БОРОВЕЦ ПО ЕДЕН МЕСЕЦ МОЛК ЗА ДА РЕАГИРА НА НАЈГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ ВО ДРЖАВАТА: САШЕ ПОЛИТИКО!

Објавено на 11.01.2019 во 09:31:20 часот | Македонија

Геро уште се секира за Заев и СДСМ, иако досега во стотина колумни ги прогласи за неспособни, некадарни, ништо од нив добро не очекувал, исти биле со претходните, Заев немал капацитет, глуп бил, со тоа веѓата кога ја кревал му се обрќале цревата итн итн, ама важно он па се секирал за нив и Саше Политико бил најголема закана за нив, не Јанко Бурек кај што беше да се љубат два саата, не разни куртони, не началникот со кој пиел кафе, туку Саше Политико бил најголемата закана за СДСМ и Заев...

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет