(ВИДЕО) ОТКАКО ГИ ИСЧИСТИЈА УЛИЦИТЕ ВО БИТОЛА, ОПШТИНАРИТЕ СЕ ЗАФАТИЈА СО ЧИСТЕЊЕ НА ШИРОК СОКАК, БИТОЛА БЕЗ ШИРОК СОКАК НЕ БИВА!

Објавено на 11.01.2019 во 10:36:37 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет