(ФОТО ГАЛЕРИЈА + ВИДЕО) Зошто да инвестирате во стан од ЗСФ КОМ?

Објавено на 16.01.2019 во 18:13:51 часот | Македонија

 

Зошто да инвестирате во стан од ЗСФ КОМ? 
Единствен и препознатлив изглед
Градба по светски стандарди
Вградени квалитетни материјали
Максимален комфорт, функционалност и искористеност на просторот
Имотен лист со клуч на рака

Повелете во ЗСФ КОМ и изберете го вашиот посакуван стан под најдобри услови, во нашите станбени градби:

1. "Skopje City Garden", ул.Манапо, Општина Карпош
Слободни станови за продажба: Трособни станови

2."Маџир Маало", ул.Маџир Маало, Општина Центар
Слободни станови за продажба: 1 двособен стан, 1 трособен стан и четворособни станови.

3."Прашка", ул.Прашка, Општина Карпош
Слободни станови за продажба: Од гарсоњери до четворособни станови, како и дуплекс станови

4."Аеродром", бул.Јане Сандански, Општина Аеродром
Слободни станови за продажба: Од гарсоњери до четворособни станови

Повеќе информации на:
☎️+389 2 263 2666
📱+389 78 341 161
📱+388 78 433 259

Ви посакуваме убав ден!

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет