(ВИДЕО) ШОКАНТНО, УЖАС: Владиката Агатангел тврди дека Македонија ќе пропадне затоа што многу политичари се муслимани, католици и атеисти

Објавено на 19.01.2019 во 12:57:41 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет