КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА ДОНИРАШЕ ХРАНА ЗА БЕЗДОМНИЦИТЕ И СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИТЕ СЕМЕЈСТВА

Објавено на 21.01.2019 во 16:35:12 часот | Македонија

Вработените и менаџментот на Комерцијална банка по четврти пат го одбележаа Светскиот ден против сиромаштијата и се вклучија со донирање на повеќе од 20 пакети храна, неопходни да се преживеат студените зимски денови кои следуваат.

Оваа акција Банката ја реализираше во соработка со невладината организација „Љубезност“, која работи исклучиво за помош на бездомници, социјално загрозени семејства и поединци.

 

 

* реклами:

 

 

 

 

Македонија

Свет