ФРЧКО: Брат ми никогаш немал фришоп, но сопругот на Гордана Сиљановска имаше, тоа беше поделба на колачот меѓу Социјалдемократите и Либералите во 90-тите, она беше голема Либералка тогаш

Објавено на 10.02.2019 во 14:47:05 часот | Македонија

- Со години се труби дека мојот брат имал фришоп, но тоа не е точно, тој никогаш немал фришоп, но сопругот на Сиљановска имаше како резултат на поделбата на колачот во 90-тите меѓу социјалдемократите и либералите, а она тогаш во владата беше како голема Либералка.

Професорот Фрчковски на Канал 77.

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет