МАКЕДОНИЈО ТЕБЕ НЕ ТЕ СПАСУВА НИ НАТО, НИ ЕУ, НИ ООН - ХОРОР ВО СТУДЕНТСКИОТ ДОМ ПЕЛАГОНИЈА: Овие деца кога ќе завршат факултет ќе бидат професори, судии, доктори, инспектори, политичари, обвинители, адвокати, новинари, бизнисмени...

Објавено на 10.02.2019 во 17:25:01 часот | Македонија

Студентски дом „Пелагонија” - Скопје Република Северна Македонија;

Република Македонија; ПЈРМ;

Што ќе ни е политика кога нам ни треба колективно некој да ни расчачка по тоа главите и еден добар час по општа култура, хигиена, комуникација, ресоцијализација...

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет