(ВИДЕО) БМВ ГИ НАДМИНА ТЕСЛА, АПЛ И ГУГЛ: Направија мотор кој сам се вози!

Објавено на 10.02.2019 во 19:47:12 часот | Технологија

 

 

* реклами:

 

 

 

Технологија

Македонија