ФИЛИП ПЕТРОВСКИ МОЖЕ ДА СМЕТА НА ГЛАСОВИТЕ НА СИТЕ 1000 ЧЛЕНОВИ НА ПАРТИЈАТА НА ЈАНКО БАЧЕВ, И ПЛУС КОЛКУ САКА РУСКИ ЗНАМИЊА!

Објавено на 10.02.2019 во 20:22:27 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет