ЧУДО ВО АМЕРИКА: КРАВА СКОКНАЛА НА СРЕД АВТОПАТ ОД КАМИОН НА ПАТ КОН КЛАНИЦА, ЗА ДА СИ ГО СПАСИ ТЕЛЕТО СО КОЕ СЕ ПОРОДИЛА ЕДНА НЕДЕЛА ПОДОЦНА!

Објавено на 10.02.2019 во 22:14:54 часот | Забава

Некои крави имаат повеќе мајчински инстикт од некои жени.

Целата сторија на Yahoo News.

 

 

* реклами:

 

 

 

Забава

Македонија