ФИЛИП ПЕТРОВСКИ Е НАДПАРТИСКИ КАНДИДАТ: ИМА ЧЛЕНУВАНО ВО СИТЕ ПАРТИИ!!!

Објавено на 10.02.2019 во 23:48:25 часот | Македонија

Член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ (1997-2001)
Обединети за Македонија(2009–2010)
Демократска Десница(2011–2012)
ВМРО-ДПМНЕ (2012–)

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет