(ВИДЕО) ОВА Е ВЕРОЈАТНО НАЈЗЛОБНИОТ ЧОВЕК НА СИТЕ ВРЕМИЊА: Серискиот убиец Ренди Крафт кој 10 години убивал по 6 млади мажи годишно, ги убивал со долго мачење додека ги силувал, им сечел гениталии, раце, нозе, глава...

Објавено на 22.02.2019 во 01:09:49 часот | Црна Хроника

 

 

* реклами:

 

 

 

Црна Хроника

Македонија